Dyreelskerens hjem

Når du har en hund i hjemmet, vil dine prioriteter og indretning tit ændre sig. Dette gælder både for, hvad dine møbler kan holde til, men også for de møbler, som din pelsede ven selv skal bruge. Du vil nok blive overrasket over, hvilke ting i huset der kan sikres til hunde-brug, og hvordan du selv kan gøre dit hjem hunde-venligt. Først og fremmest er det vigtigt, at møblerne i huset kan holde til alt, hvad en hund har at byde på. Læs flere tips og tricks længere nede. Dernæst kommer vi også ind på, hvordan du sikrer dit hus bedst, og gør det hyggeligere for både hund og ejer. Holdbare møbler, sikkerhed og kreativitet er blot nogle af de ting, der er med til at gøre dyreelskerens hjem helt perfekt.

Møblerne skal kunne holde til det hele

Forny dit hjem med lækre møbler der også kan holde til kæledyr. Hopper din hund tit op på sengen, og vil du gerne putte, men er lidt bekymret for beskidte hundepoter? Det dilemma klares nemt med et kraftigt, holdbart sengetæppe eller quilt. Når du har redt sengen, lægger du det over, og hunden kan nemt hoppe og kravle op i løbet af dagen uden problemer. Selv hvis du ikke er typen, der tillader din hund i sofaen eller på sengen, kan møbler hjælpe dig. Har hunden sin egen hyggelige seng, er der nemlig mindre chance for, at den hopper op, og overtager din! Et godt sted at kigge efter disse møbler, er Ikea. Kender du de helt firkantede, små borde? Er din hund lille til medium i størrelse, kan du bruge de borde som et lille hundehus. Vend bordet, så bordfladen vender nedad og benene stikker op, læg hundens seng imellem stolperne, og hæng et tæppe op over benene. Er du god til at sy, så udfold dig kreativt, og slå dig løs med at sy et dække, der passer perfekt. Du kan også male eller dekorere bordet på anden vis, så det får flere farver og mønstre. Det er et sødt og samtidig holdbart hundehus.

Det kræver ikke, du er håndværker

At integrere dit kæledyr i hjemmet behøver ikke nødvendigvis at være svært. Du kan endda finde Møbler som næsten samler sig selv. Hvis din firbenede ven elsker at sove tæt ved dig, kan du gøre dit natbord til et lille hundehus, bare du er en smule kreativ. Find et bord, der er stort eller langt nok til, at din hund kan ligge under det, og sæt det hele op ved siden af din egen seng. Rent faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser her, og du kan vælge at dekorere natbord-hundehus kombinationen med små gardiner, ekstra puder, vandskål og madskål ved siden af. Du bestemmer selv. Noget andet, der ikke kræver teknisk kunnen, er at installere børnelåse på skabe med rengøringsmidler eller mad, og gitre foran trapper. Dette er ting, der nemt kan samles og gøres selv, helt uden hjælp. I dyreelskerens hjem går tre temaer nemlig igen: holdbarhed, kreativitet, og sikkerhed!