Hvilke aktiviteter kan du lave, mens du går tur med hunden?

Det er sjovt at have en hund. Det er nemlig ikke for ingen verdens skyld, at de bliver kaldt menneskets bedste ven. De er der nemlig altid for deres ejer, og uanset hvad, så vil de stå ved ejerens side i tykt og tyndt. Men når man har en hund, følger der som regel et større ansvar med, end hvad mange måske lige går og tror. Det man skal huske at gøre, er nemlig at gå regelmæssige og lange ture med ens bedste ven.

Foruden de lange gåture skal man også huske at fodre den og give den mad, men det er for de fleste lige til at overkomme. Hvis du derimod synes, at gåturene kan trække tænder ud bogstavelig talt, så er her et par tips du kan gøre brug af for at gøre turen blot en lille smule sjovere og hyggeligere.

Ting du kan gøre under turen

En gåtur udenfor er en meget vigtig ting, da kæledyr har brug for en lille pause fra at være hjemme hele tiden. For at gøre denne tid meget sjovere for din hund og mest af alt for dig selv, kan du prøve et par ting. Prøv en ny rute en gang imellem. Det vil få din hund til at føle sig meget bedre, og det vil også give den tid til at udforske nye områder. Det vil holde din hund underholdt, og vil gøre at du også selv får set mere af den natur og de steder, som man bor tæt ved. Noget afveksling gør også, at turene ofte er en hel del sjovere.

En anden sjov ting at lave er at benytte sig af sin mobil. Med mobilen i hånden har man en verden af muligheder. Her er det op til en selv, hvad man har lyst til at lave men en favorit blandt mange, er at spille eller lægge en sjov edderkop kabale.

Ting at huske på, mens du går

Hvis din hund tager føringen, så lad den gøre det, da det vil tilskynde den til at være fri, og på den måde kan den bedre nyde turen samtidig med, at du måske kan gå og underholde dig selv med et spil på mobilen eller lignende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *