Sådan gør du gåturen med hunden sjovere

At gå tur med sin hund er måske ikke altid den sjoveste ting, man kan bruge tid på i sin dagligdag, hvor der ofte er travlt.

Det behøver dog ikke at være en træg aktivitet, som man ikke ser frem til. Hvis man formår at udnytte tiden, mens man er ude at gå med sin lille trofaste hundeven, så kan det faktisk være rigtig gavnligt. Og ikke nok med det, så får man lidt motion samtidig med at man gør sin hund rigtig glad.

Hvad kan du lave?

Herunder kommer nogle af de forslag til spændende ting, du kan bruge tiden på under dine gåture. Det er i øvrigt ligegyldigt, hvor lang tid du går. Hvis du bare er ude på en kort spadseretur på et kvarter eller er ude på en længere tur, så kan du tage nogle af disse ting til dig.

Hør en podcast

At høre en podcast giver rigtig god mening. Her kan du måske gøre brug af en tjeneste som eksempelvis Mofibo, hvor der er rigtig mange spændende lydbøger, du kan høre. Uanset hvad din smag er til, og om du helst kan lide at høre krimier fra de store krimiforfattere eller hellere vil høre noget omkring truecrime, så kan du finde dem her.

Læs noget sjovt

Du kan også bruge mobilen til at læse noget sjovt. Fx kan du finde en masse sjov læsning, som giver smil på læben. Dette bliver man ikke klogere af, men det gør i hvert fald at gåturen ikke føles så lang, og før man ved af det, så er man hjemme igen.

En side der kan anbefales til dette er bedstejokes.dk, hvor man fx kan læse om de mange platte jokes eller måske nogle sjove blondine jokes.

Forbered dig på dagen i morgen

Du kan også gå og tænke på, hvad du skal have ud af dagen i morgen. Dette er også en rigtig god måde til at blive mere produktiv, for når du så endelig kommer til dagen, så er du klar til at møde den med oprejst pande. Jo mere forberedt du er, jo nemmere bliver det også at tackle og håndtere de problemer, der måske måtte opstå hen af vejen.

Få noget motion

Det siger måske sig selv, at du også kan få noget motion ved at lufte din hund. Det giver rigtig god mening at tage træningstøjet på og så løbe en tur sammen med din hund. Det vil den elske, og så får du samtidig rørt dig, og det er næsten en ægte win win situation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *