Skån din hund for passiv rygning med en e-cigaret

Det er ikke kun andre mennesker, du udsætter for passiv rygning, hvis du ryger i hjemmet – det er faktisk også tilfældet for din hund. Det er mindst lige så skadeligt for hunde, som det er for mennesker. Derfor bør du naturligvis skåne din hund for dette, hvis du ønsker, at den skal leve et sundt og ikke mindst langt liv.

Der findes flere måder hvorpå du kan droppe cigaretterne. Nogle forsøger blot at stoppe fra den ene dag til den anden. Det er dog sjældent, at det er noget, de får succes med. I stedet bør du fokusere på at finde et rygestopmiddel, der kan hjælpe dig. Det gør det markant nemmere at holde fingrene fra cigaretterne.

Skader passiv damp min hund?

Hvis du skifter cigaretterne ud med en e-cigaret, så skal du ikke frygte for, at det skader din hund. Det vil ikke være noget, der skader, da passiv damp ikke indeholder skadelige tilsætningsstoffer som det gør sig gældende for cigaretrøg. Det er ikke blot nikotin, men også skadelige tilsætningsstoffer som f.eks. tjære.

Det er dog ikke kun din hund, der kan nyde godt af, at dine cigaretter skiftes ud med en e-cigaret. Det er også noget, der gør sig gældende for dit eget vedkommende. Eksempelvis kan du selv vælge e væske til den, hvorfor du selv er herre over smagen af dampen, der kan byde på alt lige fra mentol til vandmelon.

Derfor er du ikke blot garanteret, at din hund ikke udsættes for passiv rygning, men også at du selv får en sundere livsstil. Samtidig sætter dampen sig hverken i møbler, vægge eller tøj. Det medfører, at du roligt kan benytte dig af din e-cigaret indendørs, uden dine møbler og øvrige omgivelser tager skade af det.

For mange danskere undervurderer røgens påvirkning på hunden

Der er mange danskere, der ryger. Det er ikke alle, der tænker over, at røgen påvirker deres hund. Det er ikke just positiv indvirkning, det har på hundens sundhed. Tværtimod, så er der tale om noget, der har en negativ påvirkning på hundens indre organer og dermed dens sundhed, som ikke bør undervurderes.

Ryger du selv i nærheden af din hund, så bør du tage det op til genovervejelse. Det kan nemlig nedsætte levetiden for din hund. Derfor bør du også tage op til overvejelse, om ikke den rette beslutning er, at du vælger at udskifte de traditionelle cigaretter med en sundere e-cigaret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *