Undgå bakterierne med desinfektion

Som hundeelsker ved du nok godt, at en af de daglige gåture oftest kan ende med at blive beskidt, hvis føret er vådt. Det er især hunden, der kan blive beskidt. Og med poterne plantet på jorden, som i øvrigt også indeholder bakterier, kan vi få videreført de mikroorganismer, der måtte have plantet sig under poterne eller andre steder på vores hund. Her er desinfektionsmidler utrolig gode at have på sig, da de kan redde dig fra infektioner eller andet.

Desinfektion er nemlig en proces, hvor der uskadeliggøres så mange mikroorganismer og vira, at en infektion ikke kan opstå. For at undgå tvivl vil vi blot understrege, at det ikke er selve hunden, der skal desinficeres, men det er naturligvis dig og dine hænder. Dermed kan du nusse og kæle med din hund, samtidig med at du undgår at få sygdomme eller infektioner, hvis din hund er så uheldig at bære noget med sig.

Nemt og transportabelt

Hånddesinfektion er ganske nemt at have med sig på farten. Se bare her, hvordan det fås i ganske små pakker til billige priser. Når du er på farten, er det ikke altid muligt at vaske hænder, og du kan måske nikke genkendende til, at det kan være ubehageligt at gå en halv eller hel dag helt uden at have vasket sine hænder. Hånddesinfektion er så nemt at transportere rundt, at du altid kan have det i jakken eller i tasken.

Måske føler du, at det er unødvendigt med en hånddesinfektion, fordi du foretrækker at vaske dine hænder. Det er da heller ikke en dårlig idé at vaske hænder, men hånddesinfektion bør ses som et billigt, nemt og effektivt hjælpemiddel til god håndhygiejne. Efter en tur i parken eller skoven med hunden kan du altid desinficere hænderne og føle dig helt ren igen. Det bliver ganske enkelt ikke nemmere.

Hold børnene rene med desinfektion

Hvis der er børn i familien, ved du godt, at det af og til kan være et større projekt at holde børnene rene. I hvert fald deres tøj. Men noget helt andet er deres helbred. Børn skal være frie til at lege og nyde barndommen, og det gør de bedst, når de leger på legepladsen eller ude i det fri. Problemet er bare, at der er bakterier overalt. Bakterier er naturligvis også gode for vores krop, men i denne omgang menes de negative af slagsen.

Hvis du har haft dit barn med nede på en legeplads, er der helt sikkert blevet rørt ved alting. Du ved bare ikke, hvem der har rørt det samme før, og om personen har haft nogle bakterier eller sygdomme med sig. Derfor må desinfektionen anses som et sikkert alternativ også her, hvor du roligt kan rense barnets hænder og dermed sikre, at alle bakterier, alt skidt og mulige infektioner slås ihjel.

Undgå at tænke på bakterier

Med desinfektion er du sikret, at du aldrig skal bekymre dig om bakterier og renlighed igen. Du kan blot nyde tiden med dem, du elsker. Hvis du kommer i kontakt med noget, der giver dig følelsen af at have uhygiejniske hænder, men du ikke har mulighed for at få dem vasket, så er et sprøjt med desinfektion en god måde at genskabe renligheden på.

Mere overskud

Når du føler dig ren, og du i sindet ved, at dine hænder er rene, og bakterierne er væk, så får du ganske vist et større overskud. Dermed er der mere tid til hunden og andre, du elsker her i livet.

Det kan nemlig være en besværlig proces, at du som hundeejer også skal holde dig ren. Hænderne er ganske enkelt bare et vigtigt sted at holde fri for bakterier på vores krop, da vi igennem dem er i berøring med mange forskellige ting og personer i vores dagligdag.

Vores hænder er i kontakt med mere, end vi tror. Og hvis vores hænder ikke er rene, men fyldte med bakterier, og kommer i kontakt med vores mund, kan uheldet være ude i forhold til sygdom eller infektion. Derfor er det så effektivt at have et desinfektionsmiddel på hånden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *